Дуже потужні молитви. Молитви дуже потужні і здатні по вірі людини.

 І якщо це не шкодить жодній живій істоті, виконати будь-яке бажання, передає Ukr.Media.

Дуже потужні молитви. Молитви дуже потужні і здатні по вірі людини.

1. Молитва Святій Марті — читати 1 раз

«О Свята Марто, Ти Чудотворна!
Звертаюся до тебе за допомогою! І повністю в моїх потребах і будеш мені помічницею в моїх випробуваннях! З подякою обіцяю тобі, що буду цю
молитву всюди поширювати! Покірно, слізно прошу — втішай мене в моїх турботах і тяготах! Покірно, заради великої радості, яка наповнила твоє серце, слізно тебе прошу — клопочи про мене і мою родину, щоб ми зберегли нашого Бога в своїх серцях і тим собі заслужили Врятованого Всевишнього Посередництва, передусім при тій турботі, яка мене тяготить (далі бажання, наприклад: допоможи мені знайти висооплачувану роботу; допоможи мені зустріти коханого і створити щасливу сім'ю; і т. д.)
...слізно тебе прошу, Помічницю в кожній нужді, переможи Ти тяготи так, як Ти перемагала змію, поки вона лежала біля Твоїх ніг!»

2. Молитва «Отче наш» читати 1 раз

«Отче наш, Іже єси на небесах! Нехай святиться ім'я Твоє; нехай прийде Царство Твоє; нехай буде воля Твоя, яко на небеси і на землі; хліб наш насущний даждь нам днесь; і прости нам борги наша якоже і ми залишаємо боржником нашим; і не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукаваго; яко Твоє єсть Царство, і сила, і слава навіки. Амінь.»

3. Молитва до Пресвятої Богородиці — 1 раз читати

«Богородице, Діво, радуйся! Благодатна Маріє, Господь з Тобою! Благословенна Ти в Дружинах і Благословенний Плід Лона Твого, яко Спаса народила еси душ наших!»

4. «Слава Отцю і Сину, і Святому Духу! І нині, і повсякчас, і на віки віків! Амінь!» — читати 1 раз

5. «Свята Марта, проси про нас Ісуса!» — читати 9 разів

Молитва дуже потужна. Виконує всі бажання (якщо це завгодно Богу — мається на увазі, що Ви нікому своїми бажаннями вільно чи мимоволі не пошкодите); бажання виконуються часто ще до закінчення циклу читання.

Якщо один з вівторків пропущено — почати все заново.
Якщо бажання здійснилося раніше — все одно дочитати до кінця циклу (всі 9 вівторків).

Поруч (праворуч) на столі повинна горіти свічка. Можна будь-яку свічку, але краще церковну, маленьку.

— Час доби — ранок або вечір — неважливо. Якщо церковна свічка, нехай догорить до кінця; якщо інша — хай погорить 15-20 хв, а далі можна загасити (не задувати!). Краще, якщо свічку змастити маслом бергамота (долонею, знизу вгору, від підстави свічки до гнота). А також краще, якщо поряд будуть живі квіти! Але бергамот, квіти — не обов'язково, але дуже бажано!

— Також дуже рекомендується перед читанням молитов (будь-яких) скупатися і одягнути світлий одяг; бути в кімнаті одному!

— Бажання краще записати на папері, щоб завжди однаково звучало при читанні тексту молитви. Один цикл — одне бажання.

— Молитву не можна роздрукувати і читати; необхідно переписати всі тексти від руки і вже ними користуватися! Переписаний Вами текст не можна передавати іншим — кожна людина сама повинна переписати своєю рукою текст молитов.

(Ви можете при цьому їй продиктувати або просто дати свій чи цей роздрукований текст для переписування).