Гроб Господній випромінює незрозумілу енергію (відео). Як повідомлялося раніше, в Єрусалимі на місці поховання Ісуса Христа вчені проводять ряд досліджень, вдаючись до допомоги різної апаратури.

Однак вони зіткнулися з якимось опором, оскільки незрозумілі електромагнітні перешкоди вивели з ладу вимірювальні прилади. За словами фахівців, на прилади вплинув якийсь потік енергії.

Наблизившись до гробниці першим, що їх здивувало, був «солодкий аромат», який вони відчули. Як передає агентство Catholic Culture, запах нагадує квітковий аромат, про який часто в древніх джерелах повідомлялося при описі явищ святих, в тому числі Пресвятої Богородиці.

Як відомо, всі свої дії в головній християнській святині вчені фіксують на камеру, проте дуже часто стикаються з різними труднощами. Оскільки під храмом безліч тунелів, каналів і води, грунт нестабільний, через це незрозуміло, як він себе поведе.

Нагадаємо, нещодавно було піднято мармурову плиту, яка накривала труну Ісуса Христа в Храмі Гробу Господнього в Єрусалимі. Її було піднято вперше з 1555 року.

Згідно з християнським віровченням, тіло Ісуса Христа спочивало на кам'яному поховальному ложі у вапняковій печері після розп'яття римлянами в 30 або 33 році. Гроб Господній знаходиться в Кувуклії – купольній каплиці з жовто-рожевого мармуру в центрі ротонди – Храму Воскресіння Христового площею 6х8 метрів. Через землетрус 1927 року збереглися лише частини стін печери і входу, тому зовні встановлено зміцнюючі сталеві балки і стяжки.

Аналіз вихідних порід дозволить вченим детально вивчити місце поховання Ісуса Христа. Вони не тільки зможуть дізнатися оригінальну форму гробниці, але й з'ясувати, чому свята Єлена, яка проводила розкопки в Єрусалимі, вирішила, що Ісуса Христа поховали саме на цьому місці.