Сильна молитва архангелам. Сильна молитва архангелам допоможе подолати будь-які життєві перешкоди і труднощі.

Архангели — це верховні ангели, які є вищими Божими створіннями, передає Ukr.Media. Сильна молитва архангелам допоможе подолати будь-які життєві перешкоди і труднощі.

Головним архангелом в православному християнстві прийнято вважати Михайла. Є сильна молитву архістратигу Михайлу, яка відома ще з давнини. Вона допоможе вам попросити у Бога милості, дарує віру і надію. Михайло є головним посланцем Небес, тому багато людей моляться саме йому, а не комусь іншому, вважаючи, що зв'язок архангела Михаїла з Отцем, Сином і Святим духом найближчий.

Історія архангелів

Ангели — це небесне військо, яке захищає світ від вторгнення зла і диявольської сили. Архангели — вищі створіння Божі, які стежать за порядком як на Землі, так і на Небесах. Всього головних агнелов в православному християнстві вісім: Михаїл, Гавриїл, Рафаїл, Уриїл, Селафіїл, Ієгудиїл, Варахіїл, Ієремиїл. Верховним є архістратиг Михайло — голова всіх ангельських створінь Божих. Саме він закличе всіх людей на Страшний Суд. Інші Архангели будуть сидіти поруч із Сином Божим.

З усіх архангелів лише Михаїл і Гавриїл були людям у викритті людини. Михайло творив чудеса, а Гавриїл був вісником, який повідомляв людям послання Бога. Ієремиїл теж іноді зсилає Богом — для того, щоб повернути людину на шлях істинний. Уриїл просвічує уми людей, даруючи їм важливі одкровення. Ієгудиїл нагороджує людей за прославу Бога і за хороші справи. Завданням Селафиила є пробудження у людей бажання молитися. Варахіїл посилає благословення Боже на людей, які задумують добрі справи. Рафаїл — архангел, який зцілює людські недуги.

Як видно, у кожного з них є своя задача, яка виконується лише по відношенню до гідним. Це доводить важливість молитви всі архангелам, так як їх працю тримає наш світ в рівновазі. Особливі обов'язки покладені на ангелів самим Богом, і зроблено це для підтримки балансу у світі. В православ'ї архангелам виділений спеціальний свято 21 листопада — Собор Архистратига Михаїла. У цей день прийнято читати молитви для порятунку душі і відвідувати православний храм.

Молитва архангелам

Ось текст сильної молитви архангелів на сон прийдешній і з ранку:

Про святий Архангел Михайло, помилуй нас, грішних, які потребують допомоги твоєї, збережи нас, рабів Божих від усіх видимих і невидимих бід, визволи нас від смертного жаху й від спокуси диявольської і допоможи нам без сорому предстати перед Богом нашим у час страшного й праведного Суду Його. Великий Михайло Архистратиг, не обділяй нас увагою, грішних рабів, що моляться тобі і іншим архангелам про допомогу і вступі твоєму зараз і в майбутньому. Допоможи нам разом з тобою славити Отця, і Сина, і Святого Духа на віки віків. Амінь.

Тут згадується лише Михайло, оскільки за всіма правилами саме з них необхідно вести діалог перед лицем усіх архангелів, бо він головний помічник Божий, стежить за всім, що відбувається навколо нас.

Молитися архангелів і Архістратигу Михайлу необхідно не тільки на свята, але і як мінімум раз на день. Ця сильна молитва допоможе вам направити себе і свою душу в потрібну сторону. Вона сприяє духовному розвитку особистості і допомагає у добрих справах, а також дає благословення і важкі моменти, наприклад, важкої хвороби або тяжкому фінансовому становищі.

Молитися краще перед іконою Архангела Михаїла, яку можна придбати в будь-якому храмі. Молитися необхідно також лише в тих випадках, коли ваш настрій дозволяє викорінити зло у вашому серці. Не варто молитися в злості, ревнощів, люті.

Ця молитва може врятувати вас і ваших дітей від хвороб, від будь-якого зла, видимого і невидимого, від невдач і від душевного самотності. Все, що вам необхідно — це щиро захотіти собі щастя. Піклуйтеся про себе і про своїх близьких, читаючи подібні молитви кожен день на сон прийдешній і з ранку.