Молитва Миколі Чудотворцю, яка змінює долю

У кожного з нас своя доля: хтось народжений багатим і щасливим, хтось бідним і нещасним, кому-то все життя купатися в славі, а кому-то коротати вік на самоті. А у кого-то життя нагадує гойдалки – то злети, то падіння. Однак є молитва Миколі Чудотворцю, яка змінює долю, вона дуже сильна і дієва.

Молитва змінює життя, збережи — стане у нагоді.

Завдяки цій молитві багато змогли вилікуватися від важких хвороб, інші ж знайшли любов, яка постійно проходила повз.

Багато віруючі люди, просячи у Миколи допомоги, змогли зберегти робоче місце під час масових скорочень, вибратися з важкої ситуації і відчути сили, щоб впоратися з усіма неприємностями.

Звернутися до Миколи Чудотворця можна різними способами: ходити до церкви, ставити свічки у його лику, молитися вдома або ж безпосередньо перед важким завданням.

Тому приклад одного недбайливого студента, ця легенда передається з уст в уста. Хлопець, взявши квиток, зрозумів, що знає тільки одне питання із запропонованих трьох. Безумовно, він провалив іспит. Вийшов юнак з кабінету в розпачі, картаючи себе за неробство і небажання вчитися. Йому було страшенно соромно, в голові крутилася тільки одна думка, як все виправити. І він звернувся з молитвою до Миколи Чудотворця, щоб той допоміг йому.

Як тільки іспит закінчився, з кабінету вийшов викладач і сказав студентові, що поставив йому помилково високий бал у відомість, тільки йому доведеться все одно прийти і перездати іспит, вивчивши свій квиток. Студент був щасливий і подумки дякував святого Миколая. Іспит він потім перездав, а потім сходив у церкву і поставив свічку біля ікони святителя.

Для цього святого немає нічого неможливого – він допоможе всім тим, хто вірить в його силу, і дасть надію, що все можна виправити, навіть на перший погляд непоправне, – вилікуватися від важкої хвороби, вийти заміж, народити довгоочікувану дитину і просто змінити свою долю на краще, головне читати молитви Миколі Чудотворцю 40 днів поспіль.

Молитва Миколі Чудотворцю, яка змінює долю

Возбранний Чудотворче і неабиякий угодниче Христовий Отче Миколає! Світу всьому виділяючи багатоцінне милості миро й невичерпне море чудес, фортеці духовні уставляєш, і я славлю тебе любов'ю, преблаженний Святителю Миколо: ти ж бо маєш повагу до Господа, від всяких малих свобод, та покликаний ти: Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, у шатах ангельських народжений, як же у плоті чистий; радуйся, і водою і вогнем хрещений, як же у плоті святий. Радуйся, народженням своїм батьків здивуй; радуйся, силі душевній або по різдві явись. Радуйся землі обіцяній; радуйся, кольору Божественному. Радуйся, лозі доброчесного винограду Христового; радуйся, дереву чудоточного раю Ісусового. Радуйся, райському баченню; радуйся, миро Христових пахощів. Радуйся, бо тобою відгониться ридання; радуйся, бо тобою приноситься радість. Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, образі ягнят і пастирів; радуйся, святу чистилищ і звичаїв. Радуйся, чеснот великих вмістилище; радуйся, святині чисте і чесне житло! Радуйся, світильниці всесвітлій і вселюбимій; радуйся, світлу златозорному і непорочному! Радуйся, достойний Ангелів співрозмовнику; радуйся, добрий людей наставнику! Радуйся, правило віри благочестивія; радуйся, образу лагідності духовності! Радуйся, бо тобою від пристрастей тілесних позбавляємося; радуйся, бо тобою солодощами духовними наповнюємося! Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, позбавленням від смутку; радуйся, милостиню благодаті. Радуйся, скорий утішителю в біді сущих; радуйся, страшний наказателю обидящих. Радуйся, чудесам безоднім, Богом зцілених; радуйся, закону Христовому Богом написаним. Радуйся, міцне подають зведення; радуйся, право стоять твердження. Радуйся, бо твоя всяка істина збувається. Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!
Радуйся, всяким зціленням; радуйся стражденним помічник!

Радуйся, світанку, сяюча уночі гріховно блукаючим! Радуйся і будь готовий просити достаток! Радуйся, багато разів проханням; радуйся, старій сивині і силу оновлюй! Радуйся таїнствам Божих вірний служителю. Радуйся, бо тобою благонравне житіє виправляємо. Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, що нас від убожества вічного вилучали; радуйся, багатство нетлінне подавали! Радуйся, що не голодні; радуйся, що невичерпне життя! Радуйся, від заколоту і лайки; радуйся, що від кайданів і полону звільнений! Радуйся, преславний в бідах заступнику; радуйся, превеликий в напасті заступнику! Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, осяянню Трисонячного світла; радуйся, дню не заходимого сонця! Радуйся, свічкам, Божественним полум'ям запаленим; радуйся, бо тобою навчимося поклонятися Творцеві в Трійці! Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Радуйся, всіх чеснот дзеркало! Радуйся, Богу і Богородиці, все наше уповання; радуйся, тілу нашому здоров'ю і спасінню душ! Радуйся, бо тобою від вічної смерті звільняємося; радуйся, бо тобою безкінченним життя сподобляємся! Радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче, радуйся, Миколо, великий Чудотворче!

Підписуйтесь на новини UkrMedia в Telegram
Схожі
Останні новини
Популярні
Зараз читають