День святої Ніни - 27 січня: в чому допомагає і про що молитися. Свята Ніна вшановується прихильниками християнської віри як рівноапостольна, тобто як рівна апостолам. Народження святої довелося на 280-е роки нашої ери, місцем її народження стало місто Коластри, що розташовувався в Каппадокії (нині територія Туреччини).

Місія святої полягала в освіті Грузії, саме вона принесла в цю країну християнську віру, передає Ukr.Media. На своєму довгому шляху свята Ніна зустріла чимало труднощів, була піддана гонінням і знущання, висновку. Але вона вперто йшла до своєї мети, покладеної на неї вищими силами, і за це отримала дар зцілення.

27 січня православна церква відзначає день пам'яті святої, а мільйони віруючих направляють до неї свої прохання про зцілення.

Свята Ніна: в чому допомагає і про що молитися

Молитви до святої містять різні прохання. Але найбільшу славу Ніна отримала як цілителька. Перед її обличчям моляться про позбавлення від недуг різного характеру. Відомі випадки, коли за допомогою звернення до неї люди позбувалися від психічних розладів, одужували від хронічних недуг, і навіть зупиняли розвиток онкологічних захворювань.

Звернення до святої увінчається успіхом лише в тому випадку, якщо будуть дотримані певні правила:

Відкуп. За будь-яку допомогу потрібно платити, це стосується і звернення до святих. Справа в тому, що гроші є не що інше, як енергія і час людини, ту працю, що він витратив на те, щоб їх заробити. У випадку зі святою Ніною, відкуп або плата повинні бути передані в християнську церкву, або віддані в фонд людей, хворих тяжкими захворюваннями.

Повага. Свята рівноапостольна Ніна і її енергія є частиною християнського егрегора. Це означає, що звертаючись до неї, людина повинен шанобливо ставитися до християнства.

Чистота. Заборонено звертатися до святої перебуваючи в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння. Прохання до святої дійдуть лише в тому випадку, якщо людина буде чиста фізично і духовно. Рекомендується напередодні посту, відмовитися від м'яса, провести час у молитві і медитаціях, для очищення розуму і душевного стану.

Свята також допомагає у проведенні цілющих практик.

Діагностика здоров'я

День святої Ніни - 27 січня: в чому допомагає і про що молитися. Свята Ніна вшановується прихильниками християнської віри як рівноапостольна, тобто як рівна апостолам. Народження святої довелося на 280-е роки нашої ери, місцем її народження стало місто Коластри, що розташовувався в Каппадокії (нині територія Туреччини).

Свята Ніна допомагала в лікуванні від серйозних недуг, саме тому вона вважається покровителькою цілительства. В день її вшанування можна заговорити свічку, щоб дізнатися про стан свого здоров'я, як фізичного так і енергетичного.

Для початку необхідно купити свічку зеленого кольору. Свічка повинна бути товстою і довгою, щоб її гніт розташовувався прямо на рівні очей. Після заходу сонця сісти напроти дзеркала, між ним і собою поставити свічку, запалити її і вимовити слова активізації:

«Стоїть переді мною зелена свічка – здоров'ям відає вона, дивлюсь на полум'я тієї свічки – здоров'я у ньому дивлюся, ну а свічка мовчить. Рівноапостольна Ніна, свята ти цариця, лікар – майстриня, повідай таємниці мого здоров'я мені, відкрий мені силу – що таїть свічка».

Підставте свої долоні під вогонь, закрийте очі і постарайтеся напружити все тіло. Після цього відкрийте очі і спостерігайте за тим, як веде себе полум'я свічки, воно і дасть вам знання про стан вашого здоров'я.

Рівне і високе полум'я говорить про те, що і душевний і фізичний стан знаходяться у повному порядку. Якщо підставивши долоні до вогню полум'я так і не змінить свого стану, це знак того, що ваш імунітет досить сильний, щоб впоратися з будь-якими недугами.

У разі якщо свічка починає гаснути, це ознака важкого захворювання. Хвороба може зачіпати життєво важливі органи: серце, печінку, мозок. Без вжиття заходів і повноцінного обстеження такі хвороби можуть призвести до летального результату.

Якщо з лівого або правого боку скочується «сльоза» тобто віск, це говорить про те, що на ваше здоров'я намагається впливати інша людина. Але такий вплив не має магічну природу. Це може говорити про те, що хтось намагається отруїти вас, спеціально дає завдання і доручення, які можуть призвести до хвороби. До такого сигналу варто поставитися дуже уважно, якщо в цей момент здійснюється прийом будь-яких лікарських препаратів, значить, вони девствуют на організм не зцілююче, а гнітюче.

Щоб перевірити чи є хвороба в конкретному органі, необхідно сказати вголос назву цього органу, наприклад: "печінка". Якщо на якомусь органі свічка почне диміти, значить, він хворий і потребує лікування.

Якщо до самого низу свічки опустилася воскова "сльоза", це говорить про те, що на вас є хвороба, що передається по родовій лінії, спадковий недуг.

Коли полум'я свічки розділяється на дві частини, значить, у майбутньому доведеться пережити трансплантацію якогось органу або переливання крові.

Изгибающееся полум'я свічки вказує на наявність захворювань психіки та нервової системи. Хвилясте полум'я ознака важкого розладу психіки - депресії, істерії, неврозу. Якщо верх вигину дивиться в праву сторону, то причина криється в нервовій системі, а якщо в ліву сторону, значить, проблема криється в стані психіки

Згасла свічка віщує швидку смерть. Уберегти від неї зможе лише сильна практика зцілення, яку необхідно почати негайно.

Якщо по свічці стала скочуватися «сльоза» чорного кольору, це ознака магічного впливу на здоров'я. Це може бути пристріт, псування, дія крадника, любовного привороту або остуди. При такій поведінці свічки необхідно якомога швидше провести практику очищення від негативного магічного впливу. Якщо ж чорна «сльоза» з'явилася тільки одна, це ознака того, що вплив на здоров'я було, але ваша особиста захист змогла його не пропустити до тіла. У такому випадку потрібно зайнятися зміцненням особистої енергетичної захисту.

Для точної діагностики потрібно спостерігати за поведінку полум'я в дзеркалі, саме в ньому буде відображатися астральне полум'я – а воно як ніщо інше здатне відкрити всі таємниці, в тому числі пов'язані зі здоров'ям.

Молитва святій Ніні від усіх хвороб

Існує давня молитва, що допомагає у зціленні від будь-яких недуг. Читати її треба перед іконою святої Ніни. Сядьте навпроти ікони, складіть руки в молитві, і почніть читати молитву:

«Про примилосердная Ніна, Про Світла душа, Господом Богом зазначена. Руки перед тобою приклоняю, всією душею своєю тебе поважаю. Прошу тебе не про монети, прошу тебе не про матеріальних благах, а прошу про зцілення мене раби (раба) божої, хворобою одержимою. Подай мені це зцілення, життя благоденственную, мирну. Допоможи мені, свята Ніна ублагати Сина Божого, Ісуса Христа. Нехай святі ангели з неба спустять благодать. Хай буде так! Амінь!»

Читати молитву рівно 40 днів. Після цього сходити в церкву і відстояти там всю службу.