Читайте цю молитву - і всі проблеми сім'ї просто підуть!. Молитва до пресвятої Богородиці.

Укладаючи шлюб, молоді люди клянуться не розлучатися ні за яких обставин і завжди підтримувати один одного, передає Ukr.Media.

Але в сучасному світі часто розпадаються сім'ї з-за сварок і образ. А все тому, що їм бракує лагідності і небесного заступництва!

Якщо ж 40 днів підряд читати чудотворну молитву «Володарці Преблагославенна», це не тільки зміцнить вас духовно, але й допоможе вирішити багато сімейних проблем, як то:

  • сварки і нерозуміння між подружжям;
  • розкол сім'ї;
  • відсутність любові і гармонії;
  • хвороби, викликані душевними стражданнями.

Ось слова цієї великої молитви:

О, Преблагословенна Мати Воплоченого Слова і наша Найсолодша Матір! Я тут, у Престола Небесної Благодаті та біля Твоїх стіп, з відкритим серцем і любов'ю, благаю: нехай за Твоїм заступництвом всемогутній Господь Своєю милістю і любов'ю вселить в серце мого чоловіка (ім'я) і моїх дітей (імена), моїх онуків (імена) мир, любов і потяг до всього доброго і праведного, тверде бажання і намір слідувати за Божою правдою і волею.

Ублагай Твого Божественного Сина не допустити нікого з моєї сім'ї до розлучення і тяжкого розтавання, до тяжких і невиліковних хвороб, до передчасної і наглої смерті. Нехай наш дім і всі ми, хто проживаємо в ньому, будемо захоронені від пожежі і повені, від нападу злодіїв і ворогів, від всяких та різних злих і небезпечних обставин, нечистого і заздрісного ока та язика.

А ми будемо прославляти й дякувати Богові та ублажати й шанувати Твоє святе Ім'я - нині, і повсякчас, і навіки віків. Амінь.

Бережи Бог вас і ваших близьких!