Олія марули — знахідка для волосся, шкіри та нігтів.

Всі вже чули про олію жожоба, кокосову або арганову. Багато людей включили їх до списку своїх улюблених б'юті-продуктів, а ось про олію марули мало хто знає. Косметологи радять додати її до своїх улюблених засобів по догляду за шкірою і волоссям. Давайте дізнаємося що це таке і чому олія марули вважається однією з найбільш корисних?

Дерево марули африканці вважають мало не священним. В Африці ці дерева не рубають, а використовують в ритуалах і релігійних обрядах. Плоди дерева мають масу корисних властивостей. Їх люблять навіть тварини. Подейкують, що слони люблять ласувати плодами, після який п'яніють. З марули видобувається цілюща олія, яка містить в собі суперкорисні, практично чарівні елементи. Вона багата вітамінами С і Е, а також жирними кислотами омега-6 та 9. Олія сприяє виробленню природного колагену, а за вмістом антиоксидантів воно багатша на шістдесят відсотків ніж олія аргани, інформує Ukr.Media.

Крім цього, марула знімає запалення і почервоніння, прибирає свербіж. Для волосся олія просто ідеально підходить в якості засобу по догляду. Легка текстура дозволяє її швидко проникнути в волосся і огорнути кожну волосинку, при цьому не обтяжуючи його. Олію марули слід шукати в складі сироваток, масок, кремів і шампунів. Багато косметичних брендів включають марулу до складу своїх засобів. Також олія продається окремо.