Мільярдер сказав, що «пізнати Ісуса» важливіше, ніж мати багато грошей. Всі люди поламані та єдине, що робить їх цілими, — це Ісус.

Найбагатша людина Сінгапуру Філіп Нг Чі Тат, каже, що жити без Христа і присвячувати себе матеріальних благ неправильно, інформує Ukr.Media.

Мільярдер зізнався в тому, що він глибоко віруючий християнин, який присвятив своє життя Ісусу Христу.

У недавньому інтерв'ю Філіп заявив, що всі люди поламані та єдине, що робить їх цілими, — це Ісус. Це та частинка, яку кожен повинен знайти, щоб відчути себе цілим.

«Я виявив, що всі ми зламані, всім бракує однієї частинки. Я для себе відкрив, що ця відсутня частинка — Господь Ісус Христос».

Філіп вважає, що єдиний спосіб знайти щастя і прожити повноцінне життя — це визнати, що прагнення людей помилкові.

«Краще життя, найкраща мета, кращий я і краще все. Я шукав не там, де треба», — сказав магнат.

Мільярдер зізнався, що його життя не мало сенсу, поки він не пізнав Бога.

«Це набагато важливіше купи грошей і матеріальних благ. Для початку треба визнати, що ти зламаний, що тобі бракує однієї частинки».

Філіп — генеральний директор компанії Far East Organization Centre Pte. Ltd., найбільшого закритого забудовника в Сінгапурі.

З 1986 року мільярдер консультує гонконгські та китайські проєкти, займаючись плануванням і наглядом будівництва. З 1 січня 2013 року він також працює стратегічним радником корпорації Far East Orchard Limited.