Адміністрація Facebook додала нову можливість для більш гнучкого керування вмістом Стрічки новин.

Протягом декількох найближчих тижнів буде додана нова функція Snooze ("байдикувати" або "задрімати" в перекладі з англійської), передає Ukr.Media.

Вона дозволить не переривати підписку на людину, сторінку або групу, але тимчасово – терміном на 30 днів – не бачити їх публікацій у своїй Стрічці новин.

Для цього достатньо буде вибрати пункт "Заблокувати" у верхньому правому випадаючому меню запису. При цьому люди, сторінки та групи не отримуватимуть повідомлень про те, що їх записи тимчасово не публікуються в стрічці певного користувача.

Завдяки цій можливості можна буде перепочити від матеріалів деяких особливо активних друзів або груп.

Незадовго до закінчення терміну дії періоду Snooze користувач отримає повідомлення про це. Також повідомляється, що настройку припинення публікації матеріалів в будь-який момент можна скасувати.